Kuka olen?

Olen monitaitoinen opettaja ja floristi, joka on rakastunut ja kotiutunut männikkömetsien, kirkkaiden järvien ja jylhien vuorien Keski-Suomeen. Olen Keskustan valtuutettu Jyväskylän kaupunginvaltuustossa. Toimin myös jäsenenä Jyväskylän kaupunginhallituksessa sekä Keski-Suomen maakuntavaltuustossa. Politiikkaa olen tehnyt vuodesta 2004 saakka, ensin Oulun kaupungissa, sittemmin Jyväskylässä.

Itse valitsin aikanaan Keskustan sen vuoksi, että puolue huolehtii heikoimmista, ei velaksi vaan vastuullisen talouden periaatteella. Keskustalla on realistinen suhde luontoon. Koulutuspolitiikassa se on aina edistänyt kaikille yhtäläistä koulua, joka on yhteiskuntarauhan ja eriarvoisuuden paras tasaaja! Keskusta pitää huolen että meillä on mahdollisuus syödä maailman puhtainta kotimaista ruokaa myös jatkossa. Puolueessa luotetaan ihmisen kykyyn valita  itse asuinpaikkansa ja tapa, jolla lapsensa hoidattaa. Keskusta uskoo perheisiin ja näkee lapset tulevaisuuden turvaajina. Puolue on pienyrittäjän puolella ja kannustaa vastuunkantoon. Vaikken aina kaikista yksittäisistä päätöksistä olekaan samoilla linjoilla, minkään muun puolueen kautta en voisi edistää tärkeäksi kokemiani asioitani tätä paremmin.

Työurani aloitin jo hyvin varhain vanhempieni omistamassa kukkakaupassa, jossa ehdin työskennellä kokoaikaisesti 8 vuoden ajan. Yrittäjyys onkin minulla verissä ja pienyrittäjän asiat lähellä sydäntäni. Omien siipieni kantavuutta lähdin kokeilemaan Norjaan, jossa työskentelin siivoojana lähes puolentoista vuoden ajan. Sen jälkeen olen opettajan töiden lisäksi toiminut asiakashankkijana sekä myynyt ilmalämpöpumppuja, lastenvaatteita ja leluja. Nykyisessä työssäni, Keski-Suomen TE -palvelujen aktiivimallitiimin asiantuntijana välitän työtä ja kannustan asiakkaitani aktiivisuuteen. Teen yhteistyötä kuntien työllisyyspalveluiden kanssa koko Keski-Suomen alueella.

Vapaa-aikani kuluu ystävien, sisarusten ja sisarusteni lasten parissa. Olen innokas leipuri. Suuri porkkanakakku tai litran pullataikina on hyvä syy kutsua ystävät koolle viettämään mukavaa iltaa yhdessä. Musiikki on kuulunut oleellisesti elämääni pikkutytöstä lähtien. Rakas harrastukseni klassinen yksinlaulu on kuitenkin viimeaikoina jäänyt hieman taka-alalle. Pyöräily, kuntosali ja kävelylenkit ovat minun tapani pitää kuntoa yllä. Käsityöt auttavat minua rentoutumaan ja keskittymään. Toisinaan minut voikin bongata villasukan parista kokouksen puheita kuuntelemasta.

Olen Suomen lisäksi asunut Norjassa ja viettänyt vuoden vaihto-oppilaana USA:ssa. Nämä vuodet ovat opettaneet arvostamaan yhteiskuntaa, jossa asiat toimii ja jossa jokaisesta pidetään huolta, varallisuudesta huolimatta.

Luottamustoimissani olen teitä varten, ollaan yhteydessä.