Tue kampanjaa

Vaikka kampanja tehdään pääsääntöisesti talkoovoimin, aivan kaikkea ei talkoilla saada tehdyksi. Kampanjointi on kallista ja se vaatii myös rahallisia satsauksia. Jo pieni rahallinen tuki auttaa kampanjoimaan tehokkaammin, näkyvämmin ja kuuluvammin. Tukiyhdistykseni on perustanut varainkeruuta varten tilin. Olemme enemmän kuin kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Lahjoitus onnistuu helpoiten seuraavan linkin kautta: TUE JOHANNAN KAMPANJAA

Toimimme lainsäädännön vaatimalla tavalla. Kaikki 1500€ tai sen yli lahjoittaneet ilmoitamme vaalirahoitusilmoituksen yhteydessä.

Kampanjatuotteenani myyn maukasta Kouvolan lakritsia. Lakritsirasian hinta on 10€ ja niitä on saatavilla Keski-Suomen lisäksi Oulusta, Kuopiosta, Tampereelta ja Helsingistä. Lakritsirasian voit tilata laittamalla minulle viestiä joko sosiaalisessa mediassa tai puhelimen kautta (p. 044 033 1071).

Olemme tukitiimini kanssa lanseeranneet uudenlaisen tupaillan, jossa johdattelen sinut ja ystäväsi floristiikan saloihin. Kukkasidontatupaillat ovat olleet suosittuja ja täyttyneet nopeasti. Voit osallistua jo varattuihin tupailtoihin tai järjestää omasi. Illan hinta on 25€ /hlö ja sen tuotto menee vaalikampanjan kulujen kattamiseen. Jokainen iltaan osallistunut saa viedä sitomansa kukkakimpun mukanaan. Illan aikana annan vinkkejä miten leikkokukkia hoidetaan ja kuinka ne saadaan kestämään pidempään. Keskusteluissa parannemme maailmaa ja teillä on mahdollisuus kertoa, mitkä ovat teidän mielestänne Suomen arvoisia tekoja.

Varaa oma kukkasidontatupailtasi tai ilmoittaudu mukaan joko täyttämällä Tule mukaan! -lomake,  soittamalla p.044 033 1071 tai lähettämällä sähköpostia johanna_karjula@hotmail.com.

Kiitos tuestasi!

Nimi: Keski-Suomen kestävä tulevaisuus ry

Yhdistyksen tili:  FI04 5290 0220 6401 87

BIC: OKOYFIHH